RIP Sotajumala 1998—2016

Sotajumala on tullut tiensä päähän. Kahdeksantoista vuotta on kunnioitettava ikä, mutta tätä pidemmälle liekki ei enää kanna ja väkisin on turha jatkaa. Neljä albumia, viisi pienjulkaisua, live-dvd, neljä musiikkivideota, 135 keikkaa ja toistakymmentä logoa tatuoituna fanien ihoon… Hiljaiseksi vetää ja vielä kiikkustuolissakin ollaan ylpeitä kaikesta, mitä saavutettiin.

Lievestuoreen kylänraitilta on pitkä matka myyntilistojen kärkisijoille ja festarilavoille, mutta vieläkin arvokkaampaa on ollut se arvostus ja rakkaus, jota olemme saaneet nauttia kaikki nämä vuodet. Uran varrelle mahtuu suunnaton määrä iloa, uskomattomia saavutuksia ja toinen toistaan hienompia ihmisiä. Kiitos teille kaikille! Musiikki ja muistot jää elämään, vaikka bändi nyt haudataankin.

Sotajumalassa on aina vallinnut tietynlainen veljeys ja sen ehdoilla on menty niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Se on kuulunut biiseissä ja näkynyt lavalla. Tätä veljeyttä kunnioittaen nyt myös hautaamme bändin. Päätös ei ole ollut helppo, mutta parempi liian aikaisin kuin liian myöhään.

Aika aikaansa kutakin.

Jyväskylässä 31.12.2016 kello 20:15.


Hautajaiset järjestetään Lutakossa lauantaina 13.5.2017. Saattokulkueessa mukana Torture Killer ja Deathchain. Ennakot loppuunmyyty, ovelta rajallinen määrä keikkapäivänä.

Lisäkeikka perjantaina 12.5.2017. Mukana Demilich ja Gloria Morti. Osta lippusi nopeasti, sillä varsinaiset hautajaiset myytiin loppuun parissa päivässä.